Vi vil at du skal være helt fornøyd. Retur eller bytte er tillatt, forutsatt at kunden har kjøpt produktet via nettstedet vårt og det er innen 30 dager etter den opprinnelige fakturadatoen.

Før du returnerer noen varer, vennligst kontakt oss først for å diskutere problemene du har. 90 % av tiden kan vi løse problemet uten at du trenger å sende noe tilbake.

Returpolicy

Alle varer som sendes tilbake til oss må være i original stand dvs. ubrukt, endret eller vasket, og alle merker skal festes. Skitne gjenstander vil bli returnert til kunden uten vurdering.

Vi dekker ikke fraktkostnaden for retur eller bytte av riktig bestillingspakke, du er ansvarlig for frakt- og håndteringskostnadene. I tillegg må alle pakker sendes via en sporbar metode, som UPS og DHL. Vi er ikke ansvarlige for pakker som går tapt under transport.

Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen oppgitt av oss. Når vi har mottatt returen, sender vi tilbake erstatningsvaren du ba om uten ekstra fraktkostnader.

Når vi har mottatt returen, kan du tillate oss opptil 5-7 virkedager på å fullføre returen eller byttet.

Utvekslinger

Vi aksepterer bytte for feil størrelse eller farge innen 15 dager etter original fakturadato. Vennligst kontakt oss med bestillings-ID og en av våre ansatte vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å bytte til en annen stil, må du returnere varene for refusjon (i henhold til returretningslinjene) og legge inn en ny bestilling for stilen du foretrekker.

Du må kontakte oss før du returnerer varen. Alle varer som sendes tilbake til oss må være i original stand dvs. ubrukt, endret eller vasket, med alle merker på plass. Slitte eller skitne gjenstander vil bli returnert til deg.

Vi dekker ikke fraktkostnadene ved bytte, du er ansvarlig for returportoen og for frakt- og håndteringskostnadene ved å sende de byttede varene tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan holdes ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt- og håndteringskostnader refunderes ikke.

Kansellering av ordre

Kansellering av en bestilling må bes om før bestillingen er sendt. Siden vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 24-48 timer etter bestillingen, kan vi ikke alltid kansellere en bestilling etter at den er lagt inn. Håper du kan forstå dette viktige punktet. Avbestillingsforespørsler etter at bestillingen er sendt vil bli behandlet i samsvar med våre retningslinjer for retur.