Du har ingen varer i handlekurven

p

Product was successfully added to your shopping cart.

Returner & Utveksling

Som vår kunde, tror vi at du skal føle deg godt om kjøpet. Vi gir deg detaljerte beskrivelser og bilder slik at du kan foreta en informert beslutning sammen med vennlig kundestøtte døgnet rundt. vår side med visshet om våre produkter er støttet av vår 100% pengene tilbake garanti. hvis du får en vare som ikke er som beskrevet vi vil refundere 100% av kjøpesummen, pluss eventuelle fraktkostnader du kan ha pådratt.

Returrett

1. Du kan returnere varer innen 7 dager etter kjøpet
De trenger å bli returnert med originalemballasjen. Når du returnerer elementer du anbefales sterkt å skaffe bevis på innlegg. Vi kan ikke ta ansvar for pakker tapt i transitt.

2. Alle bestilte varer er de rette elementer du velger her
Vi lover deg riktig rekkefølge pakken. Så hvis retur rette elementer for en refusjon: alle returnerte elementer er underlagt en 15% restocking gebyr. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

3. Vi vil ikke dekke frakt kostnaden for avkastning eller utveksling
Du vil ikke være ansvarlig for frakt og håndtering kostnader. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser.

4. En rask tilbakebetaling av prisen på varene vil bli utstedt når all informasjon som nevnt ovenfor er mottatt.
Kredittkortet som ble brukt for det opprinnelige kjøpet vil bli kreditert med den opprinnelige prisen. Mens faktisk, vil du ha en tilbakebetaling på 95% av opprinnelig pris siden de andre 5% vil bli belastet av banken. Refusjonen vil bli lagt til kredittkortet ditt konto innen 5-10 dager etter at vi har mottatt avkastning. hvis det er noen problemer med tilbakebetalingen, vil et medlem av vår kundeserviceteamet kontakte deg.

5. Vennligst kontakt oss med din Ordre-ID for å få hjelp
Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige stand. Ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.

bytterett

Alle våre produkter er dekket av 15-dagersregelen for utveksling.
hvis du oppdager at du har gjort en feil og ønsker å kansellere bestillingen, eller hvis du skulle motta en vare du har bestilt som er defekt, skadet eller ikke hva du har bestilt, ta kontakt med oss ​​så snart som mulig. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige stand. Ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne elementer vil bli returnert tilbake til deg.

Merk:
Ordren kan ikke være mulig å bli stoppet når produktene er sendt. hvis du ønsker å returnere eller bytte, er du ansvarlig for frakt avgift. Så vær forsiktig når du legger inn en bestilling, og være sikker på hva varen du ønsker å kjøpe.

Vennligst send din retur eller bytte forespørsel via e-post til oss med informasjonen nedenfor og vi vil sende deg informasjon om hvordan du sender retur elementene tilbake for refusjon eller bytte, vanligvis innen 24-48 timer.
Retur eller Exchange:
Ordrenummer:
Merchandise beskrivelse (modell, mengde):
Navn:
Adresse:
E-post: