Vanlige spørsmål om bestilling

Vanlige spørsmål om ordrebehandling

Vanlige spørsmål om ettersalg


Hvorfor er produktene så billige?

Vi får varene våre direkte fra leirene til lisensierte produsenter. De produserer som kjent en stor varemengde, noe som gjør at en liten del av ekstravolumet blir stående og kan selges papirløst til andre forhandlere. Våre produkter er en del av dette. Dette er også grunnen til at de er så billige. Men ikke bekymre deg, de er av veldig god kvalitet.

Hva er betalingsalternativene?

Vi aksepterer Paypal og alle vanlige kredittkort: Visa, MasterCard og JCB.

Godtar du internasjonale bestillinger?

Ja, vi aksepterer bestillinger fra Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Grønland, Irland, Japan, Luxembourg, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia og USA direkte gjennom nettstedet vårt. Hvis ditt land eller din region ikke er oppført, vennligst kontakt oss. Vi kan sende bestillingen din nesten hvor som helst i verden.

Kan jeg bestille på telefon?

Dessverre aksepterer vi for øyeblikket ikke betalinger over telefon. Hvis du har problemer med å bestille online, kan vi hjelpe deg på e-post. Ta kontakt med vår online assistance team.

Er betalingen min sikker på nettstedet ditt?

Alle nettbetalinger er trygge og sikre. Vår nettside har skapt et sikkert transaksjonsmiljø. Bestillingssystemet vi brukte er industristandard krypteringsteknologi for å beskytte din private informasjon registrert på nettstedet vårt. Krypteringssystemet gir deg sikkerhet når nettleseren og det lokale nettverket støtter bruk av krypterte dataoverføringer.

Hva om bestillingen min ikke gikk gjennom, men kredittkortet mitt ble belastet?

Hvis kredittkortet ditt belastes for den mislykkede bestillingen, vil vi refundere pengene til kredittkortkontoen din. Refusjonen vil vises på kredittkortkontoen din innen 24–48 timer, avhengig av kredittkortselskapets behandlingstid.

Er det noen tilleggsgebyrer når du legger inn bestillinger på nettstedet ditt?

Ja, kredittkortbetalinger vil bli belastet med et gebyr på 2-3 % internasjonal tredjeparts valutakonvertering.


Hvordan sporer jeg bestillingen min?

Du vil motta e-postoppdateringer etter hvert som hver vare i bestillingen din sendes. Hvis du ønsker å sjekke status på alle bestillingene dine, kan du logge inn på kontoen din og velge «ordrestatus».

Er alle varene dine på lager?

Generelt sett er alle elementene på nettstedet tilgjengelige. Noen ganger kan imidlertid enkelte varer være utsolgt på grunn av stor etterspørsel. Hvis du henter en vare og betaler for den, men den av en eller annen grunn ikke er tilgjengelig, vil vi kontakte deg så snart som mulig og enten foreslå at du velger en annen lignende vare eller behandler en umiddelbar refusjon til kontoen din.

Kan jeg endre bestillingen min etter at kredittkortet er belastet?

Vær oppmerksom på at når en bestilling er lagt inn og behandlet, er det vanskelig å endre eller kansellere den. Hvis du vil endre bestillingen din, klikker du på knappen Kontakt oss. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme din situasjon. Men når bestillingen din er sendt, kan den ikke endres eller kanselleres.

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Avbestilling må bes om før varen er sendt. Vi behandler vanligvis bestillingen innen 24 timer og sender varen innen 24-48 timer. Når varen er sendt, kan bestillingen ikke kanselleres.

Hva er leveringsalternativene og leveringstidene?

Leveringstiden avhenger av hvor du er og hvilke varer du har bestilt. Vanligvis vil vi ordne forsendelsen din innen 24-48 timer med EMS eller DHL når betalingen er klarert. For mer informasjon om frakt, vennligst kontakt vår kundeservice.

Hva bør jeg gjøre hvis bestillingen min aldri kom?

Sjekk at alle bestillingene dine allerede er sendt. Hvis bestillingen din viser at pakken er sendt på sporingsnettstedet og du ikke mottar den innen to uker, vennligst kontakt kundeservice for å få hjelp.


Hvordan returnerer jeg et produkt?

Har du behov for å returnere eller bytte en vare, gjør vi det gjerne. Varer kan returneres for refusjon eller bytte uansett årsak innen 7 dager fra mottaksdatoen.

For å reservere retten:

Denne nettsiden forbeholder seg retten til å foreta justeringer i retningslinjene for retur og bytte. Spesielle forhold kan kreve samarbeid med forretningspartnere. Kontakt vår kundeservice for mer informasjon.

Hvor lang tid tar det å behandle byttet eller refusjonen?

Den totale tiden består av to deler. Den første delen er behandlingstiden. Dette er tiden fra tidspunktet for forespørselen din om utveksling eller refusjon, pluss vår behandlingsprosedyre. Den andre delen er den faktiske leveringstiden. Dette er tiden det tar før pakken blir byttet og levert til deg på nytt.

Må jeg betale noe ekstra gebyr for bytte eller refusjon?

Det kommer an på. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med varen, men feilen ikke er forårsaket av oss, betaler du for fraktkostnaden og forsendelsesgebyr for å bytte varen. Hvis du ber om refusjon, kan den opprinnelige fraktkostnaden ikke refunderes. Men hvis det er faktiske bevis på at feilen er forårsaket av oss, vil vi ta det fulle ansvaret og vil ikke belaste noen ekstra avgift.