Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne!

P

Populære spørsmål

Vi får varene våre direkte fra leirene til lisensierte produsenter. De produserer som kjent en stor varemengde, noe som gjør at en liten del av ekstravolumet blir stående og kan selges papirløst til andre forhandlere. Våre produkter er en del av dette. Dette er også grunnen til at de er så billige. Men ikke bekymre deg, de er av veldig god kvalitet.

Vi aksepterer Paypal og alle vanlige kredittkort: Visa, MasterCard og JCB.

Ja, vi aksepterer bestillinger fra Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Grønland, Irland, Japan, Luxembourg, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia og USA direkte gjennom nettstedet vårt. Hvis ditt land eller din region ikke er oppført, vennligst kontakt oss. Vi kan sende bestillingen din nesten hvor som helst i verden.

Du vil motta e-postoppdateringer etter hvert som hver vare i bestillingen din sendes. Hvis du ønsker å sjekke status på alle bestillingene dine, kan du logge inn på kontoen din og velge «ordrestatus».

Har du behov for å returnere eller bytte en vare, gjør vi det gjerne. Varer kan returneres for refusjon eller bytte uansett årsak innen 7 dager fra mottaksdatoen.