O

Vårt oppdrag

Velkommen til jackasale.com, vi er stolte av å tilby det bredeste utvalget av kvalitetsprodukter til priser du har råd til. Vi samarbeider direkte med produsentene slik at vi kan overføre besparelsene til deg. De fleste av våre produkter er på lager og leveres innen 24 timer. Det er viktig for oss at våre kunder og potensielle kunder vet at de har å gjøre med et pålitelig selskap.

Hvis du har problemer med å bestemme deg for hvilke av våre produkter du skal velge eller ikke finner akkurat det du leter etter, gi oss beskjed. Vi er her hver dag på telefon eller e-post for å gjøre handleopplevelsen din så god som mulig. Vi lover et kundevennlig handlemiljø, med et lettlest utvalg og en rask utsjekkingsprosess. Vi forstår at våre kunder har ulike behov, og vi ønsker å hjelpe deg med å finne den perfekte varen fra vårt brede utvalg av merker, stiler og design.

År med erfaring
Antall ansatte
Antall ansatte
Aktive prosjekter

H

H

Hvorfor kjøpe fra oss?

Ingen omsetningsavgift

Gratis frakt over hele verden

Ja det er sant. Uansett hvor du er, tilbyr vi gratis standardfrakt over hele verden uavhengig av pris eller avstand. Du vil motta varene raskt og trygt.

Pengene tilbake-garanti

I det usannsynlige tilfellet at du ikke er fornøyd med produktene du kjøper fra oss, kan du være trygg på at du kan returnere eller bytte den ubrukte varen innen 30 dager etter mottak for full refusjon minus eventuelle fraktkostnader som påløper.

100 % trygg shopping

Vi garanterer at hver transaksjon du gjør er 100 % sikker.

Enkelt å returnere

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, vil vi gjøre ordninger for å bytte, erstatte eller godta din ubrukte retur for full refusjon av den opprinnelige kjøpesummen minus frakt.

Personvernet ditt er verdsatt

Vi verdsetter og respekterer våre kunders personvern. Vi selger eller leier ikke ut informasjonen du gir oss på nettet til tredjeparter.

Bedre priser

Vi har ikke fysisk butikk. Ved kun å selge på nett kan vi tilby et mye større utvalg og bedre priser enn de fleste butikker.

G

Få 20% rabatt!

Abonner på vårt nyhetsbrev og få 20 % rabatt